• https://www.avioborza.si/uploads/images/header/slide-in-podjetja.jpg
    Za podjetja

Za podjetja

Trudimo se, da bi prednosti naših storitev koristilo čim več slovenskih podjetij, katerih zaposleni potujejo na poslovna srečanja s svojimi partnerji na različne konce sveta.

Vsem našim strankam, tako individualnim kot korporacijskim, zagotavljamo, da bomo z našo strokovnostjo in izkušenostjo ter kratkim odzivnim časom vedno poskrbeli, da bodo posamezniki in sodelavci njihovih podjetij potovali cenovno najbolj ugodno, korporacijam, ki jim glede na naravo posla službena potovanja predstavljajo zajeten strošek, pa bomo z doseženimi prihranki omogočali ekonomsko čim uspešnejše poslovanje.

Naš cilj je zadovoljen potnik

Z veseljem bi se vam radi tudi osebno predstavili ter vam ponudili našo storitev organizacije poslovnih potovanj za potrebe vašega podjetja. Skupaj bomo pregledali vašo obstoječo potovalno politiko ter vam pomagali poiskati primerne rešitve, kako znižati stroške poslovnih potovanj.

Če vas zanima sodelovanje z nami in želite izvedeti kaj več o našem načinu dela, nas lahko kontaktirate po telefonu 01 421 0555 ali po e-pošti na avioborza@siol.net.

Povpraševanje